Relatiegeschenken op maat laten samenstellen

Bij ons kun je relatiegeschenken op maat laten samenstellen, waarmee je je zakenrelaties of meest gewaardeerde klanten echt kunt verrassen met iets origineels en persoonlijks!

Relatiegeschenken voor de feestdagen

Op onze website vind je een aantal relatiegeschenken die wij al voor je hebben samengesteld en die geschikt zijn voor eigenlijk elke gelegenheid. Bijvoorbeeld voor het behalen van een succes, ter ere van een jubilaris en als bedankje. Ook hebben we mooie pakketten voor eigenlijk iedere jaarlijkse feestdag: we hebben speciale relatiegeschenken voor Kerst, relatiegeschenken voor nieuwjaar, relatiegeschenken voor Pasen en bijzondere cadeaus voor secretaressedag.

Relatiegeschenken online samenstellen? Zo doe je dat!

Eigenlijk maakt het niet uit voor welke gelegenheid je een leuk en origineel cadeau zoekt, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. Maar zoek je echt iets bijzonders? Dan kun je door middel van het onderstaande formulier eenvoudig online een aanvraag doen, om relatiegeschenken voor je op maat te laten maken. Hoe? Door het formulier zo volledig mogelijk in te vullen en dit naar ons te verzenden. Vervolgens komen wij binnen 3 werkdagen bij je terug met een vrijblijvend voorstel dat zoveel mogelijk aan jouw wensen voldoet, zonder dat er direct al kosten aan verbonden zijn.

Geen extra kosten en mogelijk vanaf ieder bedrag 

Heb je een bepaald budget waar je je aan moet houden? Geen nood: wij kunnen voor ieder bedrag originele relatiegeschenken samenstellen. Het maakt dus niets uit of je nu 5 of 100 relatiegeschenken wilt bestellen. Je betaalt enkel voor de inhoud en de verzending. 

Originele relatiegeschenken bedrukken met logo

Het is bij ons ook mogelijk om een persoonlijke twist aan je relatiegeschenken te geven. Wanneer je dit wenst, zijn er verschillende mogelijkheden: zo kunnen we wijnkisten of glaswerk graveren of je bedrijfslogo laten borduren op een stoffen product. Ook kunnen we een persoonlijk wijnetiket voor je ontwikkelen met bijvoorbeeld een foto van jou en je klant of van een legendarisch afdelingsuitje. Geef bij ‘eventuele opmerkingen’ aan op het formulier wat je wensen zijn en wij nemen wij dit mee in onze offerte.