KERSTPAKKETTENWINKEL.NL STAAT VOOR Jong en Vernieuwend.

Kerstpakkettenwinkel.nl is al 33 jaar aanbieder van de leukste en origineelste kerst- en relatiegeschenken. Het is onze passie om mensen ieder jaar weer een blijk van waardering te kunnen bezorgen tijdens de feestdagen en blij te maken met zorgvuldig samengestelde cadeaus, waar ze het hele jaar hard voor hebben gewerkt.

In ons assortiment vind je kerstpakketten waarmee je gegarandeerd indruk kunt maken op je medewerkers; ongeacht je budget! Elk product is namelijk met liefde uitgezocht en is van goede kwaliteit. Ook kun je bij ons kerstpakketten zelf samenstellen en vind je in ons assortiment verschillende A-merken, zoals Mepal, Bestron, Cosy & Trendy, Gusta en Boho-tiffin én een ruime keuze uit wijn en spirits om de feestdagen mee in te luiden!

Wie wij zijn

Lisanne en ik zijn het aanspreekpunt voor Kerstpakkettenwinkel.nl en zorgen ervoor dat alles rondom de kerst- en relatiegeschenken — van het samenstellen tot aan het leveren op locatie — goed verloopt. Mijn vader Ruud en mijn broer Glenn zijn verantwoordelijkheid voor de verkoop van de kisten wijn en mijn moeder Janny doet de administratie. Daarnaast hebben we nog een paar knappe koppen met spierballen op de werkvloer lopen. Dit zijn Stefan, Chris en Enzo. Zij zorgen ervoor dat alles netjes en veilig wordt geleverd op locatie en helpen waar ze nodig zijn. En om te voorkomen dat we het niet meer bij kunnen benen tijdens de drukke inpakperiode, hebben we nog een vast oproepteam van 15 – 20 personen. Zo zijn we er altijd zeker van dat alle pakketten keurig op tijd worden gemaakt en bezorgd!

persoonlijk_over-ons

STAP VOOR STAP

Onze geschiedenis

persoonlijk_over-ons

2021

Vandaag de dag ontfermt mijn broer zich over onze wijnhandel en neem ik, samen met mijn vriendin Lisanne Kamp, de kerstpakketten voor mijn rekening. Met liefde zetten wij de visie van mijn ouders voort en bezorgen we ieder jaar weer met ons kleine gemotiveerde team, de mooiste kerstpakketten aan inspirerende bedrijven. We zijn en blijven een familiebedrijf met korte lijnen en persoonlijke aandacht voor onze klanten en daar zijn we heel trots op!

kerstpakketten

2017

Zijn we verhuisd naar een groter pand.

kerstpakketten

2014

Chantal is in het bedrijf gaan werken.

kerstpakketten

2008

Glenn is in het bedrijf gaan werken.

kerstpakketten-geschenken

1994

De jaren verstreken en het ging beter en beter. Met als gevolg: personeelsuitbreiding en een nieuw groot pand met eigen showroom op het industrieterrein in Berkel en Rodenrijs.

1988

Kerstpakkettenwinkel.nl bestaat al ruim 33 jaar en is voortgekomen uit pure enthousiasme van mijn ouders. Eerder begonnen zij een wijnwinkel in Berkel en Rodenrijs. Enkele jaren later, startten zij vanuit de schuur die aan ons huis grensde, ook met de verkoop van kistjes wijn en kerstpakketten die prachtig werden ingepakt.

Laatste nieuws

Kerstpakketten Trends 2022
Kerstpakketten Trends...

Wil je je medewerkers dit jaar weer een origineel kerstpakket cadeau geven en ben je je al aan het ...

5x het leukste relatiegeschenk voor deze kerst
5x het leukste relatiegeschenk...

De feestdagen staan over 3 maanden al voor de deur en daarom ben je wellicht al op zoek naar het leu...

Kerstpakket met drank geven? Dit zijn de 5 origineelste cadeaus
Kerstpakket met...

Tijdens de feestdagen wordt er graag een biertje, een goed glas wijn of wat sterkers gedronken. Wil ...

De mooiste eindejaarsgeschenken van 2021!
De mooiste eindejaarsgeschenken...

Cadeaus krijgen is leuk, maar geven is vaak nog veel leuker! Want zeg nu zelf, medewerkers en klante...

Kerstpakket zelf samenstellen voor meer fun en extra waardering!
Kerstpakket zelf...

Wil je je personeel of zakenrelaties het einde van het jaar verrassen met iets persoonlijk cadeau? ...

Klantenreviews

Slide
Stichting van Oldenbarnevelthoeve

Ik heb een hele goede ervaring met de Kerstpakkettenwinkel in 2020! Een aanrader! Hartelijk ontvangen op locatie, heel veel keuze aan cadeaus in allerlei prijsklassen waardoor heel veel mogelijk is, goede tips en duidelijke informatie en communicatie! Het is keurig in overleg netjes geleverd!

Slide
Schenkelbouw

De diversiteit van het assortiment, communicatie met het personeel en de service rondom het verzorgen van de kerstpakketten en relatiegeschenken is bijzonder prettig. De persoonlijke benadering van kerstpakkettenwinkel in combinatie met de prijs/kwaliteit verhouding is voor ons de reden dat we al meerdere jaren zaken doen met kerstpakkettenwinkel en dat naar verwachting de komende jaren blijven doen!

Slide
People Payment

Al meerdere jaren kopen wij hier onze kerstpakketten. Er is een ruim aanbod dat ook jaarlijks wordt uitgebreid en aangepast. De service is uitstekend: proactief, snelle reactie en afspraken worden altijd nagekomen.

Slide
Frans de Wit International B.V

Erg goede service. Zelf de kerstpakketten samen kunnen stellen. Vervolgens zijn de pakketten netjes en op tijd geleverd, en was de communicatie tussendoor helder en top!

Slide
Intercool Technics

Kerstpakkettenwinkel verzorgt al enkele jaren de omvangrijke hoeveelheid kerstpakketten voor onze relaties in de Benelux en dat doen ze met passie, kennis en heel nauwgezet. Een betrouwbare club met kundige en ook nog 's heel lieve mensen.

Slide
Meteor Systems

Al onze medewerkers zijn alweer tevreden met al het lekkers dat zij in hun kerstpakket hebben gevonden. Complimenten voor de goede service en lekkere wijnen 🙂

Slide
Verstegen Spices & Sauces

De pakketten zijn bij onze medewerkers in de smaak gevallen. Bedankt voor de goede service en Chantal bedankt voor alle goede zorgen. Namens Verstegen.

Slide
Yask Facility Management

Met ons eerste bezoek een rondje gemaakt door de handig opgezette showroom. Beide dames weten op alle vragen antwoord wat erg prettig werkt. Pakketten kunnen vanaf de start zelf worden samengesteld of als compleet pakket direct worden aangeschaft. In de showroom staat het op een logische volgorde ingedeeld op thema. Na ons bezoek hadden wij snel de offerte(s) binnen en zijn we intern aan de slag gegaan. Na akkoord en de naderende leverdatum goed contact gehad over de datum en levertijd. Alles op tijd binnen en enthousiaste reacties van de medewerkers.

Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking en op naar de volgende levering!

Een dagje uit het leven van

@kerstpakkettenwinkel.nl