Over ons

Kerstpakkettenwinkel.nl is al 33 jaar aanbieder van de leukste en origineelste kerst- en relatiegeschenken. Het is onze passie om mensen ieder jaar weer een blijk van waardering te kunnen bezorgen tijdens de feestdagen en blij te maken met zorgvuldig samengestelde cadeaus, waar ze het hele jaar hard voor hebben gewerkt.

Persoonlijke en unieke kerstpakketten

In ons assortiment vind je daarom kerstpakketten waarmee je gegarandeerd indruk kunt maken op je medewerkers; ongeacht je budget! Elk product is namelijk met liefde uitgezocht en is van goede kwaliteit. Ook kun je bij ons kerstpakketten zelf samenstellen en vind je in ons assortiment verschillende A-merken, zoals Mepal, Bestron, Cosy & Trendy, Gusta en Boho-tiffin én een ruime keuze uit wijn en spirits om de feestdagen mee in te luiden! 

Chantal van Vianen & Lisanne Kamp
Proost op een voorspoedig 2021!

Van schuur aan huis tot grote opslag met showroom

Kerstpakkettenwinkel.nl bestaat al ruim 33 jaar en is voortgekomen uit pure enthousiasme van mijn ouders. Eerder begonnen zij een wijnwinkel in Berkel en Rodenrijs. Enkele jaren later, startten zij vanuit de schuur die aan ons huis grensde, ook met de verkoop van kistjes wijn en kerstpakketten die prachtig werden ingepakt. De jaren verstreken en het ging beter en beter. Met als gevolg: personeelsuitbreiding en een nieuw groot pand met eigen showroom op het industrieterrein in Berkel en Rodenrijs.

Mijn broer en ik zijn in het bedrijf gaan werken. Vandaag de dag ontfermt mijn broer zich over onze wijnhandel en neem ik, samen met mijn vriendin Lisanne Kamp, de kerstpakketten voor mijn rekening. Met liefde zetten wij de visie van mijn ouders voort en bezorgen we ieder jaar weer met ons kleine gemotiveerde team, de mooiste kerstpakketten aan inspirerende bedrijven. We zijn en blijven een familiebedrijf met korte lijnen en persoonlijke aandacht voor onze klanten en daar zijn we heel trots op!

Het team

Lisanne en ik zijn het aanspreekpunt voor Kerstpakkettenwinkel.nl en zorgen ervoor dat alles rondom de kerst- en relatiegeschenken — van het samenstellen tot aan het leveren op locatie — goed verloopt. Mijn vader Ruud en mijn broer Glenn zijn verantwoordelijkheid voor de verkoop van de kisten wijn en mijn moeder Janny doet de administratie. 

Daarnaast hebben we nog een paar knappe koppen met spierballen op de werkvloer lopen. Dit zijn Stefan, Chris en Enzo. Zij zorgen ervoor dat alles netjes en veilig wordt geleverd op locatie en helpen waar ze nodig zijn. En om te voorkomen dat we het niet meer bij kunnen benen tijdens de drukke inpakperiode, hebben we nog een vast oproepteam van 15 – 20 personen. Zo zijn we er altijd zeker van dat alle pakketten keurig op tijd worden gemaakt en bezorgd!

Cijfers en feitjes
  • Wij zijn al ruim 30 jaar een familiebedrijf.
  • Klanten waarderen ons om onze prijs-kwaliteitverhouding. 
  • Wij bieden onze klanten een persoonlijke service en altijd een vast aanspreekpunt.
  • Een aanbod van bijna 100 kerstpakketten in iedere prijsklasse.
  • Bij ons kun je vrijblijvend een persoonlijk kerstpakket laten samenstellen ongeacht je budget.
  • Wij zijn een ambachtelijk bedrijf en dat betekent dat alles van begin tot eind, zorgvuldig en met veel liefde door ons wordt gedaan en dat de kerstpakketten altijd veilig en op tijd worden bezorgd.
  • Het is al mogelijk om vanaf € 10,- een kerstpakket bij ons te bestellen.
  • We hebben veel vaste afnemers en klanten van het eerste uur.
  • We groeien nog steeds ieder jaar met minimaal 15 – 20%.
  • Vanwege onze wijngroothandel voor de horeca vind je bij ons enkel kwaliteitswijnen.
Contact

Als je nog meer van ons wilt weten of kerstpakketten bij ons wilt bestellen, bel ons dan gerust op onderstaand telefoonnummer of kom langs in onze showroom in Berkel en Rodenrijs. Wij staan graag voor je klaar!

Lieve kerstgroet,

Chantal van Vianen

Kerstpakkettenwinkel
Industrieweg 112
2651 BD Berkel en Rodenrijs
Tel. 010 – 514 85 77 | info@kerstpakkettenwinkel.nl