Personaliseren

In ons assortiment vind je bijzondere (kerst)cadeaus en goede wijnen waar je je klanten, personeel of zakenrelaties een grote glimlach mee kunt bezorgen. Maar wanneer je het nog wat beter wilt aanpakken, is het leuk om een persoonlijke twist aan je geschenk te geven door het te personaliseren met je bedrijfslogo of door er een hartverwarmende tekst op te zetten. 

Waarom je cadeau personaliseren een goed idee is

Wanneer je ervoor kiest om je cadeau te personaliseren met een mooie tekst die recht uit het hart komt of een bijzondere foto, zal de ontvanger zich extra speciaal en gewaardeerd voelen. Je hebt namelijk de moeite genomen om er extra werk van te maken en dat zal misschien nog wel meer impact maken dan het geschenk zelf. Je kunt ook kiezen voor alleen een logo. Iets minder origineel, maar nog steeds persoonlijk. Bovendien zal de ontvanger nooit vergeten dat het cadeau van jou vandaan kwam, omdat hij bij gebruik steeds weer jouw beeldmerk terugziet.

Welke mogelijkheden van personaliseren zijn er

Wij bieden verschillende mogelijkheden om je relatiegeschenk of kerstpakket te personaliseren, maar veruit de populairste mogelijkheid is het laten bedrukken van een houten wijnkist. Wanneer je een wijnkist door ons laat bedrukken, kun je zelf een kleur uitkiezen die je mooi vindt. Vervolgens lever je bij ons een tekst en logo aan en gaan wij voor je aan de slag. Ook aan de door jou uitgekozen wijnen kunnen we een persoonlijke draai geven, bijvoorbeeld met een etiket dat door jouzelf is ontworpen. 

Naast het ontwerp van een eigen etiket, kunnen we nog iets extra’s aan het wijncadeau toevoegen. Zo kunnen we bijvoorbeeld pasta, saus en Italiaanse kruiden toevoegen aan de wijnkist en een receptenkaart (eventueel met logo), waarmee de ontvanger een heerlijk gerecht op tafel kan zetten dat perfect past bij de wijn. Een andere mogelijkheid is om 4 wijnen cadeau te geven, waar per wijn een uitgebreide uitleg bij komt en bijpassende gerechten worden geadviseerd op een gepersonaliseerd receptenkaartje. Een leuk cadeau voor fijnproevers, die het een feestje vinden om thuis een heerlijk 4-gangen diner te bereiden.

Meer mogelijkheden van personaliseren

Daarnaast hebben we nog meer mogelijkheden om onze geschenken te personaliseren. We kunnen je logo of tekst laten borduren op de handdoeken en badjassen uit onze wellnesspakketten en wijnglazen en houten cadeaus, zoals schaaltjes, borrelplanken laten graveren. Zelfs de cadeaudoos kunnen we voorzien van jouw eigen unieke ontwerp. Zo kunnen we deze laten bedrukken met foto’s of beplakken met stickers waarop je logo is afgebeeld.

Goed om te weten

De kerstcadeaudoos is alleen mogelijk bij afname van (grote aantallen of minimaal x aantal stuks). Daarnaast is het personaliseren van de geschenken gegarandeerd mogelijk tot begin november in verband met de levertijd. Wil je daarna je cadeau door ons laten personaliseren, dan is dit altijd op aanvraag en dien je hiervoor contact met ons op te nemen. 

Contactformulier

Wil je meer weten over het personaliseren van onze kerst-en relatiegeschenken of een offerte laten maken. Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij helpen je graag!