Wij zijn erg tevreden over de mooie gouden kerstpakketen. Ze zien er chique uit en de service was super. Ze werden netjes afgeleverd en wanneer er later nog één nodig was werd dat ook heel snel geregeld en dat in een super drukke tijd voor dit bedrijf.

Eén en al lof!!!

Ook de flessen welke wij voor onze klanten hebben besteld waren netjes geleverd in leuke houten kistjes.

TKM Diacarb B.V.

Mammoet
“Mijn mensen zijn druk bezig om de laatste van de 1.000 flessen wijn te bezorgen wat ieder jaar weer een waar feest is. Ik wil u en uw team een groot compliment geven voor de manier waarop alle bestellingen zijn verzorgd en bezorgd bij onze vestigingen in Nederland en in België. Het is voor het eerst dat dit zonder problemen en ruim op tijd is gedaan!!! De kistjes zagen er prima wat ook op zich een compliment waard is. Daarnaast hebben wij inmiddels ook al wat reacties gekregen van onze klanten over de keuze van de wijn. De reacties lopen uiteen van prima keuze, echte aanrader, heerlijke wijn, TOP kwaliteit en als er nog wat flessen over zijn dan houd ik mij aanbevolen. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en fijne feestdagen toegewenst!”

Drie-D
“We zijn echt super tevreden over de service en levering van de pakketten. Ook het personeel was erg enthousiast, de messen zijn gelijk gebruikt met de kerst. Ik kreeg nog een appje van de directeur: Top pakket! Ook van het personeel super enthousiaste reacties gehad. Ook qua wijnkistjes erg tevreden. We hadden nog een paar pakketten over, deze uit elkaar gehaald en de items verlood tijdens de nieuwjaarsborrel! Bedankt voor alles!”


“Complimenten hoor, de pakketten zien er erg mooi en gezellig uit! Makkelijk ook dat je de verschillende smaken met lint hebt gemarkeerd. Ik denk dat het wel in de smaak zal vallen. Fijne feestdagen gewenst.”

Aqaunoom

Telefuture Groep
“Allereerst de beste wensen! Ik wil jou bij deze laten weten, dat het kerstpakket zeer succesvol is ontvangen door de medewerkers. Niets anders dan positieve reacties. Ik zou zeggen tot het eind van het jaar en nog  bedankt voor de champagne!”

Groshart Elektrotechniek B.V.
“Hallo Chantal, pakketten vandaag ontvangen prima geregeld ziet er perfect uit dank hiervoor ook het gebrande logo in de snijplank is erg leuk geworden.”


“Ik wil even zeggen dat de gin pakketten er tip top uitziet! Erg leuk! Dank jullie wel voor de goede service”

Ensior

HJF Advocaten
“Het ziet er allemaal heel goed uit. Jullie hebben er een mooi pakket van gemaakt. Ik krijg allemaal goede berichten van uit mijn organisatie. Nog even doorduwen dit jaar en ga zo door!”

Veritas Petroleum Services
“We hebben de pakketten vanavond uitgedeeld en ze waren een groot succes! Onwijs bedankt voor de goede service en de levering op locatie bij het feest. In één woord: top!!!”


“De kerstpakketten waren een groot succes, de medewerkers waren allemaal enthousiast. Bedankt voor jullie hulp en advies!”

Lodder & CO Accountants en Adviseurs

Samplonius
“De pakketten zijn goed binnen gekomen en iedereen was erg enthousiast!”

Kamps Transport
“Kerstpakketten zijn super ik wil jullie bedankten voor de goede service!! Fijne feestdagen.”


“We zijn erg tevreden over de levering van de kerstpakketten, alles is goed gegaan. We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen.”

Mission & Relief

“Alle pakketten zijn goed ontvangen door ons personeel en relaties. We zijn erg tevreden over de service en kwaliteit. Bedankt!”

Aquaroad Logistics